Vind jouw authentieke stem en… zing!

Muziek is de blikopener van de ziel.

H. Miller

Mijn werk richt zich tot iedereen die zijn kracht wil herontdekken.

In het verleden werkte ik als verantwoordelijke voor een rurale materniteit in Afrika. Een fantastische ervaring! De vreugde delen om elk nieuw leven dat ik mocht begeleiden op een veilig aankomen in deze wereld.

Zo voelt het nog steeds als ik mensen help om hun eigen immense kracht te herontdekken via het adem- en stemwerk. Ik help je verder en dieper te reiken in jezelf om de persoon die je echt bent, het daglicht te laten zien.

Het fysiek ervaren van een ruime, vrije ademhaling, het kunnen aanboren van een onvermoede kracht, het ontspannen van je strottenhoofd…de geweldig grootse klank die jij, door de juiste begeleiding kan voortbrengen… al deze fysieke ervaringen hebben een indringend psycho-emotioneel effect.

Blokkades kunnen worden opgeruimd.

Het kan betekenen dat je je losmaakt van denk- of reactiepatronen die je als verouderd, ongezond of beperkend ervaart. Misschien ervaar je na enkele stemcoach-sessies de drang om je te bevrijden van een ervaren druk… je leert opnieuw denken, voelen en handelen vanuit de persoon die je werkelijk bent. Je ontdekt het plezier om met je authentieke stem te spreken en te zingen.

Ten alle tijd respecteer ik je grenzen en het ritme van je proces.

Quand on est dans la merde jusqu’au cou,
il ne reste plus qu’a chanter…

Samuel Beckett